RK Bosna Veterani organizira tradicionalno novogodišnje druženje i izvještajnu skupštinu

Rukometni klub “Bosna-Veterani” Visoko poziva sve bivše igrače, članove upravnih i drugih odbora da se odazovu na tradicionalno druženje povodom nove, 2019. godine.

Druženje će biti upriličeno nakon kraće izvještajne skupštine udruženja, a koja će biti održana u srijedu, 26. decembra, sa početkom u 18 sati. Sjednica i druženje bit će održani u zgradi Vatrogasnog doma u Visokom, na adresi ulica Branilaca br. 26, prvi sprat.

Također, iz uprave udruženja napominju sve članove da je potrebno da donesu 12 KM kao članarinu za nastupajuću 2019. godinu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.