Lokalne TemeRK "Bosna Ekoenergija"pobjednik 5. međunarodnog turnira u mini rukometu

RK “Bosna Ekoenergija”pobjednik 5. međunarodnog turnira u mini rukometu

Završen je još jedan u nizu turnira koje organizuje Agencija “Vikus” Visoko. U vikendu iza nas održan je turnir sa najmlađim rukometašima koji su pokazali sve ljepote rukometnog sporta. Na turniru je učestvovalo 10 ekipa i preko 150 dječaka iz Hrvatske i BiH, koji su imali su priliku da pokažu svoje rukometno znanje. Na kraju turnira proglašeni su najbolji:

1.RK Bosna Ekoenergija Visoko
2.RK Izviđač Ljubuški
3.RK Nexe 1 Našice

Za najboljeg IGRAČA turnira proglašen je DOMAGOJ KRALJEVIĆ iz RK Izviđač Ljubuški.
Za najboljeg GOLMANA turnira proglašen je BUKVA TIBOR iz RK Bosna Ekoenergija Visoko.

“Zahvaljujemo se svim ekipama koje su uzele učešće na turniru, kao i roditeljima koji su došli iz Našica, Dubice, Sarajeva, Visokog i koji su fer navijanjem bodrili djecu”, poručili su organizatori.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE