NaslovnicaLokalne TemeRK Bosna Cent...

RK Bosna Centrotrans se zahvalila svojim sponzorima

Povodom 63. godišnjice osnivanja RK Bosne – u dvorani Franjevačke klasične gimnazije organizovano je niz svečanosti, a između ostalog odigrane su dvije utakmice, predsjednik kluba Jasmin Ahić, sa sekretarom Elbisom Rašidovićem iskoristio je ovu priliku da se zahvali se sponzorima koji su vjerovali i koji vjeruju u ovaj klub i njegove uspjehe.

Zahvalnice su dobili Vispak Visoko kao najprepoznatljiviji visočki i bosanskohercegovački brend koji u svom asortimanu nudi svima poznatu Zlatnu džezvu, sinonim za bosansku kafu, espresso kafu, čajeve, čokolade, krem namaze, snack proizvode, supe, začine itd.

Jasmin Ahić se također zahvalio pizzeriji Milano i vlasniku Edinu Bukvi koji su u ovom klubu značajni kako na terenu, tako i van njega svojim aktivnim učešćem u radu RK Bosne Centrotrans.

Visočke rukometaše pomaže i industrija građevinskog materijala IGM Visoko koji su poznati po proizvodnji ciglarskih proizvoda, proizvodnji EPS izolacije, AL-PVC stolarije, pogonom za preradu i obradu drveta itd.

A zahvalnicu je dobio i Franjevački samostan u Visokom kao jedan od osnivača visočkog rukometnog kluba i veliki prijatelj rukometa koji svakodnevno doprinosi u razvoju i daje stalnu podršku našim rukometašima.

Predsjednik kluba istakao je i Općinu Visoko kao osnivača i podršku RK Bosni Centrotrans.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.