PreporukaRihanna i ASAP Rocky se "vjenčali" u spotu za njegovu novu pjesmu

Rihanna i ASAP Rocky se “vjenčali” u spotu za njegovu novu pjesmu

Rihanna i ASAP Rocky vjenčali su se u muzičkom spotu za njegov novi singl “D.M.B.”, koji je objavljen u četvrtak.

Oko trećeg minuta videa, reper zaprosi pjevačicu uz natpis na kome piše: “Udaj se za mene?”. Rihanna, koja se pojavljuje obučena u crveni veo, odgovara: “Da”.

Pred kraj snimka može se vidjeti grupa ljudi kako bacaju latice cvijeća na par, što podsjeća na to kada mladenci nakon vjenčanja hodaju od oltara.

Nejasno je da li je muzički spot samo umjetnički izraz ili umjetnost koja imitira život.

Rihanna i ASAP Rocky nisu objavili jesu li vjenčani u stvarnom životu, međutim, čini se da je video snimljen prije skoro godinu dana.

Pjevačica koja je trenutno trudna s prvim zajedničkim djetetom para – nije trudna ni u jednoj od scena, a ona i Rocky također nose istu odjeću koju su nosili tokom snimanja u Bronxu u julu 2021. godine.

U februaru je Rihanna pokrenula spekulacije da je zaručena nakon što je primjećeno da nosi dijamantski prsten na lijevoj ruci dok je bila u kupovini.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE