PromoRestoran & bar Apartman i Piazza bar A2 organiziraju 'Ladies moments' -...

Restoran & bar Apartman i Piazza bar A2 organiziraju ‘Ladies moments’ – druženje za dame uz sjajan program

‘Ladies Moments’ jedinstven je projekt koji ovih dana pokreću Restoran & bar Apartman i Piazza bar A2 iz Istočnog Sarajeva, a kojim se nastoji ostvariti povezivanje dama iz poslovnog svijeta, ali i svih dana općenito. Riječ je o renomiranim ugostiteljskim objektima iz Istočnog Sarajeva, čiji menadžment se odlučio na ovaj korak kako bi svojim klijentima ponudio nove vrijednosti u predivnom ambijentu ovih objekata.

Prvi od takvih evenata planiran je za srijedu, 16. septembra, kada će u prostorijama objekta Restoran & bar Apartman biti upriličeno prvo izdanje ‘Ladies Momentsa’, u okviru kojeg će dame imati priliku da se druže u relaksirajućoj atmosferi, ali i da uživaju u reviji frizura, predstavljanju partnera iz nekoliko različitih branši, te sjajnoj gastronomskoj ponudi.

Restoran & bar Apartman, Hilandarska 5, Istočno Sarajevo

Inače, Restoran & bar Apartman u Istočnom Sarajevu postoji već dvije godine, te kako ističu iz uprave ovog ugostiteljskog objekta, uz domaćinski odnos prema svakom klijentu, trudili su se svakom od njih ponuditi ugodnu atmosferu, odlične zabave, te vrhunske gastronomske specijalitete i veliku ponudu pića. Ipak, nisu se željeli zaustaviti samo na tome te su se odlučili, kroz razne evente, svojim klijentima ponuditi i mogućnost da obogate svoja poznanstva, posebice ona poslovna, te da ostvare prilike za nove projekte.

Upravo takav event će biti i ‘Ladies Moments’, projekt specijalno osmišljen za sve dame, koje će imati priliku da uživaju u večernjem druženju u ugodnoj atmosferi.

Piazza bar A2, Dabrobosanska 17, Istočno Sarajevo

Vrijedi napomenuti i da, pored Restorana & bara Apartman, ovaj menadžment svojim klijentima nudi i mogućnost druženja u Piazza baru A2, koji je otvoren u junu ove godine, gdje također planiraju održavati ovakve evente čija misija je donijeti nove vrijednosti klijentima.

“Posjetite naše objekte, Restoran & bar Apartman na adresi Hilandarska 5 i Piazza bar A2 na adresi Dabrobosanska 17, te se i sami uvjerite u kvalitet usluga koje nudimo”, poručuju za kraj iz ovih zaista sjajnih objekata koje vrijedi posjetiti.

 

Visoko.co.ba/Promotivni tekst


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE