Regionalni lider u stanogradnji IGM Visoko: Uskoro počinje prodaju 47 stanova u Ilijašu

SPO Ilijaš se nalazi u gradu Ilijaš, neposredno pored ranije izgrađenog IGM stambeno poslovnog objekta sa pristupom iz ulica Hašima Spahića, Bosanski put i Kakanjska. Objekat se nalazi u blizini većine glavnih javnih gradskih objekata kao što su osnovna i srednja škola, obdanište, policija, autobuska stanica, tržni centri itd.

SPO Ilijaš 2 je šesti stambeni objekat u nizu čiji je investitor IGM Visoko. Ovim objektom broj stanova koje je izgradio IGM prelazi broj od 200 sa skoro 15.000 m2 stambenog prostora. Ovim brojkama IGM Visoko definitivno potvrđuje poziciju regionalnog tržišnog lidera u stanogradnji.

Kompletno naše dosadašnje pozitivno iskustvo u gradnji stambenih objekata primjenjujemo i na ovom objektu.

Neke od osnovnih karakteristika su: lift, videonadzor, videointerfon, kontrola pristupa u zgradu, klimatizacija, priključak na plin, centralno grijanje, visoko energetski efikasna gradnja, IGM zidovi, fasada, prozori, protuprovalna sigurnosna vrata.

Objekat sadrži 47 stanova u suterenu i 5 spratova, na etaži -1 nalazi se 18 garažnih mjesta.

Uskoro počinje prodaja stanova veličine od 49 m² do 68 m² po cijenama već od 1.500 KM/m². Za sve informacije obratite se na telefon 032 740 527 ili e-mail igm@igm.ba.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.