Refik Kurgaš, predsjednik KO ASDA ZDK: Sretan Dan nezavisnosti

Upravo na ovaj dan građani Bosne i Hercegovine odlučno su stali na stranu svoje domovine i na historijskom referendumu jedinstveno potvrdili njenu nezavisnost i opstojnost kao zajednice svih ravnopravnih građana – Bosanaca i Hercegovaca.

Toga dana, građani Bosne i Hercegovine opredijelili su se za nezavisnu, suverenu, samostalnu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih naroda i građana. Na tim tekovinama nastala je savremena država Bosna i Hercegovina. I pored ogromnih gubitaka u ljudskim i materijalnim dobrima, preživjela je i ostala domovina svih, kako onih koji su je stvarali, tako i onih koji su je razgrađivali.

Članovima i simpatizerima ASDA BiH i svim građanima BiH neka je sretan Dan nezavisnosti.

Predsjednik KO ASDA ZDK

Refik Kurgaš

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.