Sastojci:
- 2 kom limenke tune-komadi
- 3 kom jaja (tvrdo kuhana)
- 1 vrećica majoneze
- 1 žličica senfa
- 2 žlice vrhnja
- 1 glavica sitno nasjeckanog luka (kapule)
- sol, papar, peršin, limunov sok
Priprema:
Tunjevinu ocijediti od ulja i vilicom usitniti.
Naribati tvrdo kuhana jaja.
Dodati majonezu, vrhnje i ostale začine.
Dodati luk i dobro izmiješati.
Okus dotjerati po želji.
Posluživanje:
Poslužiti na tostu,domaćem hljebu, po želji.
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.