NaslovnicaLokalne TemeRealizovan pr...

Realizovan projekat “Škola za mlade mirotvorke/mirotvorce”

U organizaciji UŽ “Mozaik” u Visokom je realizovan projekat “Škola za mlade mirotvorke/mirotvorce” i to radionicom na temu “Volonterizam i aktivizam” sa psihologinjom Adnom Kadrić te izlaganjem vjerskih lidera na temu “Religija u službi promocije volonterizma i aktivizma”. O toj temi govorili su fra Josip Ikić i prof. Midhat ef. Čakalović. Nakon toga uslijedila je svečana dodjela diploma i zahvalnica.

“Hvala učenicima učesnicima radionica, edukatorima, pedagozima, direktorima, roditeljima, medijima i Gradskoj upravi Visoko”, poručili su iz UŽ “Mozaik”.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.