Reagovanja / Nemoguće je više udisati ovaj smrad u Čekrekčijama (VIDEO)

Naši čitaoci iz naselje Čekrekčije poslali su nam video zapis i uz napomenu da je nemoguće disati u njegov opis stavili.

“U samom videu možete vidjeti da se radi o cijevi kroz koju se u rijeku Bosnu izljevaju fekalije (kanalizacija), te je nemoguće udisati smrad koji se širi usljed izljevanja fekalija u rijeku Bosnu. Da li se radi o ekološkoj katastrofi treba da utvrde oni koji primaju platu za to u Gradskoj upravi.”

Mještani su vjerovatno preciznije mislili službu Odsjeka za inspekcijske poslove Gradske uprave Visoko koji bi trebali službeno, kroz zapisnik da konstatuju o čemu se ovdje tačno radi, a što život u Čekrekčijama čini nepodnošljivim.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.