Lokalne TemeNegativno VisokoReagovanja / Dokle više?

Reagovanja / Dokle više?

JKP Gradska groblja Visoko ako mislite da se ovako bavite održavanjem zelenih površina u Visokom odmah se okrenite drugim djelatnostima. Ne zna se ko je gori, vi ili onaj što vam aminuje ovakvu traljavost.

Pogledajte na šta liči zelena površina u ulici Donje Rosulje i to površina zasigurno najmanja koju održavate. Da ne spominjemo ostale i mnogo veće zelene površine. Ako ne znate, a ne znate jer ovako radite godinama unazad, poslije košnje trebate pokupiti što pokosite.
Bila da pada kiša ili nas je konačno obasjalo sunce, uvijek su grablje ili metla bili rješenje. Samo treba profesionalno i savjesno pristupati radnim obavezama koje su regulirane ugovorom o održavanju zelenih površina.
Kućni savjet 72 / Visoko.co.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE