Lokalne TemeNegativno VisokoReagovanja / Do kada i koliko nakon nove poplave na Hadžijinoj vodi...

Reagovanja / Do kada i koliko nakon nove poplave na Hadžijinoj vodi trebamo biti pokorni !?

Poštovani,

obzirom da ste i ranije objavljivali sramotne prizore kojima su mjesecima izloženi stanovnici ulice Hadžijina voda našla sam za slobodno da Vam pošaljem fotografije nakon današnje kiše.

Na fotografije je izliv fekalija u podrumima stambenih kuća.
Kako smo godinama izloženi ovakvim prizorima,  u nadi da ćemo u 21. vijeku dočekati bolje sutra i da nećemo strahovati od kiša koje prouzrokuju izlive fekalija u stambene objekte odlučili smo biti strpljivi i trpjeti bahatost izvođača radova koji nam je blago rečeno pokrao asfalt.
Također, odlučili smo biti pokorni i gradonačelniku koji nas je zamolio za strpljenje, ali poslije ovoga, dok čistimo fekalije iz svojih kuća, ne možemo, a da se ne zapitamo: DO KADA i KOLIKO trebamo biti pokorni ili čekati da nekome proradi savjest pa možda podnese ostavku, što je normalno u civiliziranim zemljama zbog propusta čiji su kolateral stanovnici ulice Hadžijina voda.

Da postoji opozicija u našem Gradu, možda bi i oni ovaj naš jad iskoristili za svoju predizbornu kampanju.
Kako sve ostaje na praznim riječima, ne ostaje nam ništa drugo, nego da se latimo posla i očistima gov… iz svojih podruma, a dotle neka nam gradonačelnik i izvođač radova mirno spavaju.
Ako im se ukaže potreba za čišćenjem gov… neka pozovu stanovnike ulice Hadžijina voda, jer ako oni nisu pomogli nama, mi možemo pomoći njima.
Kako u  Visokom vlada osvetoljublje, ako se odlučite za objavu fotografija ili  nekog dijela iz ovog maila, molim Vas da ne objavljujete ime pošiljaoca maila.
S poštovanjem!

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE