NaslovnicaZanimljivostiRazočarani na...

Razočarani navijač požalio se na hranu u Kataru, dva hladna hamburgera platio 80 dolara

Navijač Velsa na Svjetskom prvenstvu u Kataru požalio na malu porciju hrane na koju je potrošio 80 dolara, a hamburgeri su pri tom bili hladni.

Visoka cijena i upitna kvaliteta hrane i pića u Kataru postaje glavna tema među navijačima na Svjetskom prvenstvu.

Velški navijač porciju hrane je naručio u luksuznom hotelu u kojem je jedino i mogao naručiti i piće. Međutim, dobio je neprivlačne hladne mini-burgere uz malu porciju suhih krompirića.

Također, i piće je postalo dragocjena roba nakon što je zabranjen unos na stadionske komplekse po nalogu katarske kraljevske porodice.

Dakle, fanovi ili moraju čekati da piće kupe u jednoj od fan zona ili moraju tražiti licencirane hotelske barove razasute po gradu koji mogu prodavati alkohol strancima i nemuslimanima.

Ovo nije jedini slučaj razočaravajuće hrane u Kataru. Navijači su se ranije žalili na grčku salatu od 9 dolara koja je servirana u fan zoni.

Također, drugi su se pak žalili na hranu u kampovima za navijače gdje smještaj koštaja skoro 200 dolara po noći.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.