NaslovnicaZDKPolitikaRasprava o Na...

Rasprava o Nacrtu kakanjskog Budžeta 2016.

Otvorena je javna rasprava o Nacrtu Budžeta Općine Kakanj za 2016. godinu i Nacrtu odluke o izvršavanju Budžeta Općine Kakanj za 2016. godinu.

Svi zainteresirani svoje primjedbe, mišljenja i sugestije mogu dostaviti direktno ili poštom Službi za finansije Općine Kakanj ili putem e-maila opcinaka@bih.net.ba.Materijale koji su predmet javne rasprave možete preuzeti klikom na naslove:

Nacrt Budžeta Općine Kakanj za 2016. godinu

Nacrt odluke o izvršavanju Budžeta Općine Kakanj za 2016. godinu

Kontakt osobe za provođenje javne rasprave su Džihad Berbić – Služba za finansije (tel. 032/771-806) i Enver Kusić– Stručna služba za poslove Općinskog načelnika (tel. 032/555-301).

Javna rasprava će trajati 15 dama počevši od 30.11.2015. godine.

O terminu i mjestu održavanja centralne javne rasprave na kojoj će svi zainteresirani moći dobiti dodatna pojašnjenja javnost će biti blagovremeno obaviještena.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.