Rasim Zukan u finalu “Valentino Zvijezda”

Prolazak u finale “Valentino Zvijezda” , svi koji su gledali uzivo emisiju i koji su me pratili i glasali za mene , podrzavali me , slali mi veliki broj poruka , drago mi je da nisam iznevjerio , veliko vam hvala. 
Sad kad mi je potrebna najveca podrska , sutra gledajte “Valentino Zvijezde Extra Show” od 20:00 na kanalu OTV Valentino i na fb live , zovite u program i pisite komentare u livu.
Hvala sponzorima za oblacenje i za frizuru , hvala onima koji su mi pomogli novcano i uz pomoc njih dosao sam do samog kraja , oni ce se prepoznat. Ja se nadam da cu se oduziti pjesmom , lijepim ponasanjem i kako god budem u mogucnosti.
U subotu od 20:00 pratite veliko finale , brojeve za glasanje cemo saznat i objaviti ubrzo tako da cete moci ponov glasati , ja se nadam da ce sve proci regularno.
Jos jednom svi koji su pomogli veliko im hvala nije mala stvar na ovakvom vremenu odvojiti svoja sredstva da nekome pomognes i svi koji mogu pomoci neka to urade vratit ce im se to jednog dana.
U finale ce ici samo odabrana publika pa bih zamolio sve koji ne idu ds makar svojim glasom ili sitnicom pomognu puno mi znaci.

SUTRA PRATITE UZIVO EMISIJU OD 20:00 VALENTINO ZVIJEZDE EXTRA SHOW

TUZLA BKC SUBOTA 9.6 “VALENTINO ZVIJEZDE” VELIKO FINALE UZIVO 20:00h

FB: Rasim Zukan