NaslovnicaLokalne TemeRadovi na san...

Radovi na sanaciji ulice Muftije Numanagića

Radovi na sanaciji ulice Muftije Numanagića u Mjesnoj zajednici Stari Grad napreduju planiranom dinamikom, a nakon što je ova ulica dugi niz godina bila u užasnom stanju uskoro će i stanovnici ovog dijela grada Visoko, ali i brojni turisti koji koriste ovu ulicu kako bi stigli do arheoloških lokacija, na raspolaganju imati normalan i uređen put. U prvoj fazi radova upotpunosti je skinut dosadašnji asfalt, a vrlo brzo će krenuti i samo asfaltiranje ove ulice. Vrijednost ugovorenih radova na sanaciji ulice Muftije Numanagića iznosi  169.594,425 KM.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.