Radovi na izgradnji pristupnog puta prema džamiji u Maurovićima

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić danas je obišao Mauroviće, tačnije obišao je radove koji se vrše na izgradnji pristupnog puta prema džamiji u ovom naselju.

„Odobrena su sredstva za podršku vjerskim zajednicima, a Medžlis Islamske zajednice Visoko je aplicirao sa projektom izgradnje pristupnog puta prema džamiji u Maurovićima. Odobrena su finansijska sredstva u iznosu od 18.000,00 KM za izgradnju ovog pristupnog puta. Obzirom da je kompletan put koji se radi u vlasništvu IZ pristupilo se uređenju i pripremnim radovima, tako da trajno riješimo ono na što se godinama čekalo. Obavljene su sve procedure, radovi su počeli, a očekujemo da put bude završen u narednih desetak dana. – izjavio je gradonačelnik Ganić.

Visoko.gov.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.