NaslovnicaOpći izbori 2018Radončić u Vi...

Radončić u Visokom: SBB postaje najjača bošnjačka stranka i kičma buduće vlasti

Visoko kao grad koji je i prije rata, a i danas, važilo za mjesto nevjerovatno talentiranih i uspješnih privrednika zaslužuje državno liderstvo koje će mu omogućiti mnogo brži i uspješniji napredak. To mogu samo nova politika, nova vlada nacionalnog jedinstva i ekonomski program koji ima SBB.

– SBB postaje najjača bošnjačka stranka i kičma buduće vlasti – istakao je večeras u Visokom predsjednik ove stranke Fahrudin Radončić.

Inače, Kulturni centar “Altindag”, koji prima više stotina ljudi, bio je premali da primi sve građane, jer je i vani i u hodnicima ostalo još nekoliko stotina ljudi.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.