Radnici rasprodaju KTK – Konfekcija prodata za 500.000KM

Radnici putem advokata pokrenuli prodaju Konfekcije KTK Visoko koja je procjenjena na 7.272.208,90KM, a prodata u trećoj prodaji za 500.000KM

 

visoko.co.ba

 

 

Zadnji dan mjeseca februara na Općinskom sudu Visoko održano je ročište u pravnoj stvari KTK Visoko kojem je predsjedavala sudinica Amira Merdić. U ovom KTK slučaju radi se o trećem dražbenom ročištu na kojem su za tražitelja izvršenja pristupili: Salih Lemeš advokat iz Visokog, Tarik Hadžić stručni saradnik u ime advokata Zahida Hadžića iz Visokog, Dino Imamović advokat iz Sarajeva, Mehmed Vranac advokat iz Visokog i Izet Dževlan osobno.

Zastupnica po zakonu Općine Visoko Melina Hodžić Travančić.
Za Izvršenika zastupnik po zakonu Senad Bilalović direktor.
Ponuđači za kupovinu dijela KTK Visoko poznatijeg kao “Konfekcija” su bili: Emir Balić, firma “BENIS”, Osman Suša direktor firme “Suša Commerce”, Mehmed Vranac koji se prijavio kao u svojstvu zainteresovanog ponuđača u ime tražioca izvršenja koji su obuhvaćeni u ovom izvršnom postupku (Nahida Mujagić, Sabina Ismić, Amir Ismić, Emir Suljić, Aida Trako, Mubera Čolan)
U zasebnim ponudama tri zainteresovana ponuđača na kraju je konstatovano da je najveću ponudu dao “Suša Commerce” u iznosu od 500.000KM . Mehmed Vranac je dao ponudu od 410.000KM dok je firma BENIS iz Sarajeva dala ponudu od 150.000KM.