Lokalne TemePozitivno VisokoRadna atmosfera u FK Liješeva

Radna atmosfera u FK Liješeva

Kako smo već pisali FK Liješeva je prije dvije godine krenula u realizaciju velikog projekta izgradnje malog igrališta sa plastičnom travom. Uradilo se puno u ove dvije godine, tačnije tri nasipa, ograda duž cijelog igrališta, postavljeni ivičnjaci, postavljeni stubovi za rasvjetu te položeni kablovi za struju. Zatim, urađena je kompletna betonska galanterija kao i prilaz stadionu te parking prostor.

“Trenutno su radovi u završnoj fazi, a radi se na izgradnji klupskog kafića te farbanja ograde na glavnom terenu. Još je ostalo da se uradi kupovina rasvjetnih tijela te plastificirane ograde duž cijelog terena kao i sama plastična trava. Moramo se ovim putem zahvaliti i svim donatorima akcije “Kvadrat za FK Liješeva”, a to su mnogobrojne firme, mještani te dijaspora koja je uvijek tu uz naš klub”, rekao je Izudin Ohran, predsjednik FK Liješeva.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE