Lokalne TemePozitivno VisokoPutopis visočkog univerzitetskog profesora Marina Petrovića "Kopnom zapadne Afrike"

Putopis visočkog univerzitetskog profesora Marina Petrovića “Kopnom zapadne Afrike”

Knjiga, odnosno putopis visočkog univerzitetskog profesora i strastvenog putoholičara Marina Petrovića “Kopnom zapadne Afrike” ovih dana izašla je iz štampe i ovo vrijedno djelo već je naišlo na pozitivne kritike onih koji su imali priliku da je pročitaju. Knjiga je zasnovana na istinitim događajima i ličnim iskustvima koje je Marin doživio tokom jednog od svojih putovanja kroz nekoliko država zapadne Afrike: Gambiju, Senegal, Mauritaniju, Zapadnu Saharu i Maroko. Do danas, Marin je obišao preko 120 država svijeta.

Među recenzentima knjige “Kopnom zapadne Afrike” su se našli eminentni prof. dr. Hazim Bašić sa Univerziteta u Sarajevu te dr. Mario Kokoruš, Marinov dugogodišnji prijatelj i saputnik na nekim od njegovih putovanja.

Prva promocija knjige “Kopnom zapadne Afrike” planirana je u Visokom početkom novembra, a knjigu možete naručiti putem e-mail adrese: marin.petrovic.982@gmail.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE