NaslovnicaZanimljivostiPsić u Kijevu...

Psić u Kijevu proveo pet dana sam na balkonu dok su oko njega padale granate

Brojni Ukrajinci su zbog rata u njihovoj zemlji raseljeni ili izbjegli u druge zemlje, većina njih nije stigla spremiti ni osnovne stvari iz svojih domova.

Iako su se mnogi pobrinuli za svoje kućne ljubimce i poveli ih sa sobom, neki su napustili i svoje životinje.

Jedan psić pet dana proveo je na balkonu u Kijevu dok su oko njega padale granate.

“Spasila sam psića. Bio je zatvoren na balkonu od četvrtka do ponedjeljka bez hrane i vode, dok su Rusi granatirali Kijev. Ne znam ništa o njemu, vlasnik je pobjegao a da nije ostavio ikakve informacije. Psić je sad na mom balkonu, koji je prostran i topao, pokrila sam ga dekama, a uspjela sam ga i okupati jer je užasno smrdio”, napisala je djevojka koja ga je pronašla na Redditu.

“Danas sam ga prvi put izvela van i shvatila da nikad nije bio vani. Bio je jako zbunjen, no shvatio je što treba napraviti kad sam mu govorila da bude blizu mene. Problem je što me ne pušta na miru ni sekunde. Htio je ugristi mog dečka i jako je agresivan prema muškarcima”, dodala je djevojka koja je psiću dala ime Balto.

Korisnici Reddita odgovorili su joj da bi trebala biti strpljiva sa psom, a njen dečko trebao bi češće psiću davati poslastice kako bi mu se približio.

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.