Lokalne TemeNegativno VisokoProvalna krađa u visočkom obdaništu: Ukradeni plazma TV i kasetofon

Provalna krađa u visočkom obdaništu: Ukradeni plazma TV i kasetofon

Danas, tokom ranih jutarnjih sati, a prema izvještaju Suade Mlačo, direktorice Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje, visočko obdanište u ulici Donje Rosulje bilo je predmet provalne krađe još uvijek nepoznatih lica, koja su izvršila ovo krivično djelo.
Kako je za portal Visoko.co.ba izvijestila direktorica Mlačo, provalna krađa se najvjerovatnije dogodila oko 06:00 sati, budući da se u prostorijama obdaništa u tim trenucima nalazila dežurna odgajateljica, koja je u kasnijem uviđaju kazala da je čula neke zvukove iz kuhinje, odakle su provalnici i pobjegli.
“Prilikom uviđaja službenika Policijske uprave Visoko utvrđeno je da su otuđeni plazma TV i kasetofon”, kazala je za Visoko.co.ba direktorica Mlačo.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE