Promotori knjige Zdenko Antović i Dragan Marković

Sa prezentacije knjiga Esada Kurtagića u Bugojnu

904

U sklopu Međunarodnog rukometnog turnira koji se igra u Bugojnu (U19 selekcije: Katara, Slovačke, Poljske, Slovenije, Hrvatske, Srbije , Makedonije i Bosne i Hrcegovine) održana je promocija knjiga Esada Kurtagića: Rukometni priručnik – jedinstveni koncept rada sa djecom od 7-13 godina i Enciklopedija rukometnih vježbi II. O autoru, Esadu Kurtagiću govorio je rukometni trener Mašo Obralić, knjige su promovisali rukometni treneri Dragan Marković i Zdenko Antović, a sam autor, Kurtagić Esad govorio je o putu stvaranja ove najnovije, savremene rukometne literature.

Uz posjetioce iz Bugojna i okruženja bili su predstavnici i treneri selkcija učesnica Turnira, domaći novinari , kao Žika Bogdanović, urednik Balkan Handbala, jednog od najznačajnijih rukometnih portala u Evropi.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.