NaslovnicaLokalne TemePromocija web...

Promocija web platforme “Mijenjam se” u parku “Ravne 2”

U Multimedijalnoj dvorani u parku „Ravne 2“ ovog petka, 11.11.2022. održana je otvorena promocija web platforme za duhovni rast i razvoj “Mijenjam se”. Rad na platformi su prije više godina započeli međunarodno licenciran psihoterapeut Anita Marković i doktor metodičko-didaktičkih nauka Ivan Marković, bračni par iz Beograda.

– Dugo godina posvećena sam istraživanju nesvjesnog i zajedno sa suprugom istražujemo to naše nesvjesno. Prije pet godina došla sam u susret s duhovnim tehnikama koje podrobnije opisujemo, odnosno došli smo do integracije koju smo napravili kroz aplikaciju koju smo večeras pokazali. – pojasnila nam je Anita.

Promociji i prezentaciji web platforme, a nakon toga i grupnoj vođenoj meditaciji prisustvovali su ljudi iz svih zemalja regiona, okupljeni oko platforme „Mijenjam se“.

– Kada sam prepoznao da naše nesvjesno funkcioniše kao operativni sistem, a naše svjesno kao aplikacija, došla je i ta potreba, odnosno želja da napravimo neku vrstu mosta, da to povežemo i omogućimo ljudima kroz jednu ovakvu platformu. – kazao nam je Ivan.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.