Lokalne TemePromocija knjige poezije "Našli smo jedno drugo" autorice Edite I. Dautović

Promocija knjige poezije “Našli smo jedno drugo” autorice Edite I. Dautović

U petak će Kulturnom centru “Altindag-Visoko” sa početkom u 19 sati biti upriličena promocija knjige poezije pod nazivom “Našli smo jedno drugo”, a čiji je autor Edita I. Dautović. Moderator promocije će biti Ćama Vranac, dok će pored autorice o knjizi govoriti i književnica Ilda Grabovica Arnautović. Inače, knjigom poezije “Našli smo jedno drugo” Edita želi da pokrene čitaoce na samopromišljanje i traženje ljepote u malim stvarima. Njene pjesme nose poruku nade, hrabrosti i ljubavi te pozivaju čitaoce da žive život punim plućima, sanjaju svoje snove i teže ka njihovom ostvarenju.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE