Lokalne TemePromocija knjige "Moje životne dionice" prof. Džemala Salihspahića

Promocija knjige “Moje životne dionice” prof. Džemala Salihspahića

U amfiteatru Medrese “Osman-ef. Redžović” će u utorak, 23. aprila 2024. godine, sa početkom u 14 sati biti održana promocija knjige pod nazivom “Moje životne dionice” prof. Džemala Salihspahića, utemeljitelja i prvog direktora Medrese. U svojoj novoj knjizi autor je na jednom mjestu želio objediniti sjećanja na ljude i događaje, potkrijepljene arhivskim dokumentima, faksimilima i mnogobrojnim fotografijama. Promotori u Medresi će biti Hasan Hasić (urednik knjige), prof. Emir Uzunalić i prof. dr. Nusret Isanović, inače recezent. Iz ove ustanove je upućen poziv svim zainteresovanim da prisustvuju promociji.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE