Lokalne TemePromocija i Skupština Akademije prirodnih i tehničkih nauka u parku "Ravne 2"

Promocija i Skupština Akademije prirodnih i tehničkih nauka u parku “Ravne 2”

Akademija prirodnih i tehničkih nauka organizuje svečanu promociju Akademije koja će biti održana u nedjelju 19.05.2024. godine sa početkom od 11:00 sati u Visokom, u Kompleksu Ravne. Planirane su tri tačke dnevnog reda Skupštine Akademije i to:

1. Otvaranje Skupštine
2. Izbor novih članova Akademije
3. Promocija Akademije

Nakon oficijelnog dijela Skupštine planiran je svečani ručak, a poslije toga pronalazač bosanskih piramida akademik dr. Semir Osmanagić sa svojim stručnim saradnicima će upriličiti obilazak i razgledanje Arheološko – turističko – sportskog parka „Ravne 2“, kao i Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne. Promocija i Skupština Akademije prirodnih i tehničkih nauka će javnosti predstaviti i novi model organizovanosti i rada naučnika.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE