PREDSTAVLJAMO: Sarajevsko Premium u novoj boci i po povoljnijoj cijeni

887

Sarajevska pivara svojim vjernim konzumentima odnedavno nudi po kvalitetu proslavljeno  HS Premium pivo i u novoj boci i po novoj, povoljnijoj cijeni. Sarajevsko Premium ima poseban okus koji je dobijen od aromatičnih vrsta hmelja.

“HS Premium pivo, koje je do sada bilo dostupno isključivo u bocama s preklopnim čepom,  odnedavno točimo i u novu bocu te nudimo po povoljnijoj cijeni, što je naš način da se zahvalimo vjernim potrošačima. U Sarajevskoj pivari ćemo i dalje imati inovativni pristup proizvodnji,  te nastojati ispuniti očekivanja naših kupaca, “ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer-Liçin.

Sarajevsko Premium je po tipu svijetlo lager pivo, koje je namijenjeno onima koji žele vrhunski kvalitet po pristupačnoj cijeni. U Sarajevskoj pivari Premium se proizvodi po odredbama najpoznatijeg zakona o pivu. To je Deutsche Reinheitsgebot, zakon iz 1516. godine, po kojem se pivo smije proizvoditi samo od vode, hmelja i slada, bez drugih dodataka, i to posebnim načinom kuhanja i najdužim periodom vrenja koji se primjenjuje u  u Evropi, koje traje 32 dana.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.