Lokalne TemePromoPromo: "Sa 10% učešća do stana u centru Ilijaša"

Promo: “Sa 10% učešća do stana u centru Ilijaša”

U aprilu je započeta izgradnja stambenog objekta “PROMENADA” u centru Ilijaša, kod zgrade Općine, a investitor je kompanija TRANZIT.

Više od polovine stanova je već rezervisano, jer kupce pored odlične lokacije privlači i prezentovani izgled, kvalitet gradnje i sigurnost prilikom kupovine.

Za rezervaciju stana je dovoljna uplata avansa u iznosu 10% !

“Sigurnost prilikom kupovine stana u izgradnji je najvažniji elemenat. Preostali iznos kupoprodajne cijene 90% kupci mogu isplatiti prije useljenja, odnosno po završetku radova i prezentovanju ZK izvadka za stan. Završetak radova se očekuje krajem 2024. godine”, ističu iz TRANZITA.

Dostupni su stanovi površine 55 – 115 m2 sa 1, 2 ili 3 spavaće sobe.

“Naša ponuda tipova stanova je raznovrsna i sigurni smo da ćete pronaći stan idealnog omjera površine i rasporeda!”

Dostupnost raspoloživih stanova možete pogledati na web stranici putem sljedećeg linka www.promenada-ilijas.ba/prodaja/ ili kontaktirajte prodajnog savjetnika
+387 61 880 666.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE