NaslovnicaLokalne TemeProjekat obil...

Projekat obilježavanja spratnosti nova radna aktivnost u Službi upraviteljstva

JKP “Visoko” d.o.o. Visoko obavještava stanovništvo i korisnike usluga Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata u gradu Visoko da su započeli radovi na obilježavanju spratnosti u objektima kolektivnog stanovanja-zgradama. Projekat nabavke tabli za obilježavanje spratnosti u zgradama na području grada Visoko finansira Central osiguranje d.d. Sarajevo, dok se poslovi na postavljanju tabli finansiraju iz sredstava tekućeg održavanja. Projekat obilježavanja spratnosti ima za cilj učiniti lakšom komunikaciju unutar objekata kolektivnog stanovanja.

Visoko.co.ba/JKP Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.