Lokalne TemePozitivno VisokoProfesor Korotkov: Energija visočkih piramida snažnija od meksičkih piramida u Teotihuacanu

Profesor Korotkov: Energija visočkih piramida snažnija od meksičkih piramida u Teotihuacanu

Ugledni kvantni fizičar, profesor na Univerzitetu u St. Peterburgu (Rusija), dvostruki doktor nauka i izumitelj instrumenata za mjerenje različitih energetskih fenomena Konstantin Korotkov, dobio je dozvolu za mjerenje u tunelima ispod piramida Teotihuacana te na vrhovima Piramide Sunca, Mjeseca i Quetzacoatla.

Njegov zaključak bio je da je energija u tunelima meksičkih piramida loša, na vrhovima piramida je jako dobra. Međutim, Konstatuje Korotkov, do sada najjača izmjerena energija bila je na vrhu bosanskih piramida u Visokom.

Kao što je poznato, Konstantin Korotkov učesnik je više naučnih konferencija u Visokom, gdje je radio i niz mjerenja. Na konferenciji za medije 2016. izjavio je da je ‘otkriće bosanskih piramida jednako otkriću piramida Maja’.

Više u njegovom izvještaju na LINKU.

 

Visoko.co.ba/Piramidasunca.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE