NaslovnicaZDKProdužena važ...

Produžena važnost redova vožnje na kantonalnim autobusnim linijama u ZDK

Kantonalno ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona donijelo je rješenje o produženju važnosti registrovanih redova vožnje na kantonalnim autobusnim linijama.

Svim redovima vožnje na kantonalnim autobusnim linijama, registrovanim kod ovog ministarstva, a čija važnost je istekla sa 15. aprilom ove godine, produžava se rok važnosti do završetka postupka usklađivanja i registracije redova vožnje na do sada odobrenim linijama, a najduže do 15. aprila 2017. godine.

Iz ovog rješenja izuzimaju se redovi vožnje koji su pravosnažnim rješenjem Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK brisani iz registra kantonalnih autobusnih linija.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.