Priznanje za Zdenka Antovića povodom 70 godina RK Krivaja

Jučerašnje gostovanje RK Krivaja u Visokom gosti su iskoristili da svom bivšem igraču Zdenki Antoviću uruče priznanje povodom obilježavanja jubileja 70 godina RK Krivaja.

Antović iz opravdanih razloga nije bio prisutan na svečanoj manifestaciji obilježavanja jubileja, te je gostovanje u Visokom bilo prilika za uručivanje priznanja za doprinos u radu i razvoju RK Krivaja.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i veliko ime bosanskohercegovačkog rukometa se tom prilikom zahvalio na ovom priznanju, te na veoma emotivan način prisjetio perioda kada je branio boje RK Krivaja.

“Zdenko hvala ti za sve i želimo ti puno sreće i zdravlja.” – poručili su na svom zvaničnom FB Pageu predstavnici RK Krivaja.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.