SDA Visoko: Privatna ljubičanstvena politička kampanja na teret naroda

Pa dokle više Amra Babić?

Ima li iko da joj kaže da ne može našim novcima provoditi privatnu političku kampanju. 

Ovo više nije normalno ponašanje. 

Ovo prevazilazi bahatost najvećih diktatora.

 

Da je živ, bivši rumunski diktator Čaušesku koji je sinonim za bahatost, bi mogao na časove poduke kod “naše” Babićke. 

Šta je Visoko dočekalo, da njime upravlja neko ko više nije u stanju da odvoji privatni i javni interes, ko nije u stanju da vidi razliku u svom i tuđim novčanicima. 

Privatne terevenke na kojima pjevaju Džinović, a pjevat će i Begović, paketići, evo sad i “ljubičasta srca” plaćeni su narodnim parama da bi se veličao lik i djelo gradonačelnice.  

Podnesi ostavku Amra Babić, dok još imaš priliku za to!

Podcijenila si sve oko sebe.

Narod je sit tvoje diktature.

Jer, poraz će ti preteško pasti.

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

P.S. Sramnije i od ovoga je samo pokušaj da nas još jednom pokušaju napraviti budalama tako što će nam objasniti zašto je ljubičasta boja zapravo prava boja za sve nas, kao i pokušaj objašnjenja zašto je ljubičasta boja važna za razvoj turizma. Visoko ima svoje boje koje su zvanične i nalaze se na logu. A tamo nema ove koju nam iz ISKLJUČIVO PRIVATNIH POLITIČKIH razloga svima nama namećete i to NAŠIM PARAMA.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.