Lokalne TemePripreme za montažu dječijeg igrališta u Luci

Pripreme za montažu dječijeg igrališta u Luci

U toku su pripremne aktivnosti za izgradnju lijepog dječijeg igrališta u MZ Stari Grad, a koje će biti montirano u Luci. Naime, Luka po regulacionom planu predstavlja mjesto za relaksaciju i odmor. Kreiranjem različitog sadržaja ona će to zaista i postati. Poslije realizacije ovog projekta pristupit će se nabavci bungalova.

“Rijeka Fojnica, zelene površine, parking prostor, fudbalski stadion, dječije igralište i bungalovi bit će za početak dovoljan sadržaj za sve naše građane koji žele da slobodno vrijeme iskoriste za boravak u prirodi, a nadomak samog centra grada.”- kazao je gradonačelnik Visokog Mirza Ganić.

Čuvajmo svoje prirodne ljepote i uživajmo u istim!

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE