ZDKPrijem za predstavnike Sportskog društva Winner iz Zenice

Prijem za predstavnike Sportskog društva Winner iz Zenice

Dana 23.11.2016. godine – Premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević i zamjenik predsjedavajuće Skupštine Kantona Jasmin Duvnjak upriličili su zajednički prijem za predstavnike Sportskog društva Winner iz Zenice u sastavu prof. Ermin Zukić, prof. Amir Mahmutović i mr. Josip Dujmović.

Tema razgovora je bila upoznavanje sa projektnim aktivnostima i misijom SD Winner, koje okuplja oko 320 članova u okviru univerzalne škole sporta, košarkaškog, odbojkaškog, tenis i gimnastičkog kluba, te manifestacijom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, kroz 6. Predškolske igre koje će se održati na dan 25. novembar u Areni Zenica.

Premijer Galijašević i zamjenik predsjedavajuće Duvnjak su pohvalili rad profesora tjelesnog odgoja i sporta, te njihovu viziju i strategiju razvoja sporta počev od najmlađeg uzrasta.

Također, na današnjem susretu su obećali i direktnu podršku za organizavoanje      Dana državnosti Bosne i Hercegovine za djecu i mlade.

dsc02611


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE