Prijavite se na sportska takmičenja u okviru manifestacije „Sjećanje na 20. juni ‘92.“ i osvojite vrijedne nagrade

Povodom obilježavanja datuma/događaja od povijesnog značaja za općinu Visoko, 20. juna ’92., partneri i saradnici u projektu 6. TRADICIONALNA MEMORIJALNA SPORTSKO-KULTURNO-OBRAZOVNA MANIFESTACIJA: Visoko – „Sjećanje na 20. juni ‘92.“, u subotu, 20. 06. 2015. godine, realiziraju bogat sportski i kulturno-zabavni program.

Pozivamo sportske ekipe i pojedince da se pripreme i uzmu učešće u sportskim takmičenjima:

a) u malom nogometu, uzrast 7–15 godina (nosilac organizacije takmičenja – Mehmed Uzunović);

b) u streljaštvu – zračna puška, uzrast 10–18 godina (nosioci organizacije takmičenja –Džemal Osmanbegović i Muhamed Gaši);

c) u krosu 5.200 m, svi uzrasti (nosilac organizacije – Kemal Mušinbegović) i

d) u šahu, svi uzrasti (nosilac organizacije – Mehmed Kadić).

Sve ekipe i sportisti pojedinci trebaju biti na otvaranju Manifestacije, u 10.00 sati, 20. juna 2015. godine, ispred Mjesnog ureda Moštre u Šarenim Hanovima, gdje će biti posljednja mogućnost prijave učešća u takmičenjima.

TAKMIČARE OČEKUJU VRIJEDNE NOVČANE NAGRADE I DIPLOME.

Ispred Mjesnog ureda Moštre, 20. juna 2015., u vremenu od 19.30, na Zatvaranju 6. Manifestacije „Sjećanje na 20. juni ‘92.“, slijedi uručenje nagrada i diploma pobjednicima, te bogat Kulturno-umjetnički program i narodno veselje – IGRANKA, organiziran za učesnike Manifestacije i građane.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.