Lokalne TemePrijavite se na humanitarnu trku "Zlatni krug" u Visokom

Prijavite se na humanitarnu trku “Zlatni krug” u Visokom

U Visokom će 11. septembra ove godine biti održana humanitarna trka “Zlatni krug”. Kako ističu organizatori, trka će početi u 11 sati, a dužina će iznositi 3.500 metara. Ruta: Start – KC Altintag – preko kožarskog mosta, zatim se skreće desno ulicom Alije Izetbegovića. Kod Vizija Centra nastavlja se ulicom Branilaca Bosne (R445). Trka se nastavlja do Suša centra – skretanje u ulicu Gornje rosulje (R443), nastavlja se ulicom Kralja Tvrtka (R443), lijevo Čaršijskom i dalje kod Tabhanske džamije desno do KC Altintag, gdje je i cilj.

Već se možete prijaviti za učešće, a kotizacija iznosi 20KM. Kontakt telefon za više informacija je +387 33 206 306 ili na mail senada.ablakovic@srcezadjecu.ba

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” organizuje humanitarnu trku za djecu oboljelu od raka u mjesecu septembru, koji se globalno obilježava kao mjesec podizanja svijesti o dječijem raku. Učešće mogu uzeti svi oni koji žele da trče ili prošetaju, ali istovremeno i naprave dobro djelo, jer sav prihod od kotizacija usmjeravamo na projekte od velikog značaja za djecu oboljelu od raka u Bosni i Hercegovini. Prijave za trkače se mogu izvršiti putem forme ili u prostorijama Udruženja, Himze Polovine 21 (Breka) Sarajevo do 01.09.2022.godine.

Ukoliko se prijavljujete online putem za učešće u trci potrebno je da, pored popunjavanja prijavnog obrasca, izvršite uplatu kotizacije na žiro račun Udruženja kako bi Vaša prijava bila potpuna. Instrukcija za uplatu u nastavku.

Podaci pošiljaoca: ime i prezime, broj telefona, adresa
Primalac: Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka”
Svrha uplate: Kotizacija za humanitarnu trku “Zlatni krug” (obavezno navesti ovako)
Račun primaoca: 161 00000 388 900 27
Iznos: 20 KM

Svi učesnici koji plate kotizaciju će dobiti startni paket. Startni paket sadrži: broj, majicu, e – diploma, dok će najuspješniji trkači (I, II i III mjesto) u ženskoj i muškoj kategoriji dobiti posebne nagrade – medalje.

Podizanje startnih paketa
LOKACIJA: Prostorije Udruženja, Himze Polovine 21 (Breka) Sarajevo.
DATUM i VRIJEME: Od 05. do 09. septembar 2022. od 8:00 do 16:00 sati.
NAPOMENA: Oni koji ne bude u prilici da podigne startni paket u navedenom periodu, moći će to učiniti na dan trke 11.09.2022. od 8:30 do 10:00 sati.

Svi koji budu prisutni na humanitarnoj trci i šetnji „Zlatni krug“ i budu željeli, moći će na licu mjesta kupiti majice i tako podržati rad Udruženja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE