Lokalne TemePrijateljski august u Razvojnom centru Fondacije Muharem Berbić

Prijateljski august u Razvojnom centru Fondacije Muharem Berbić

PRIJATELJSKI AUGUST u Razvojnom centru Fondacije Muharem Berbić u Visokom zahvaljujući našim prijateljima.

Draga djeco i dragi roditelji, naši prijatelji iz Transportbetona d.o.o. Kiseljak su omogućili besplatan program ponavljanja i usvajanja gradiva iz matematike za sve učenike od sedmog do devetog razreda osnovne škole.
Program će se održavati dva puta sedmično u večernjim terminima, a svoje prijave možete izvršiti na broj telefona 062/159-049.
Uslovi za učešće na programu su da djeca ponesu dobro raspoloženje i da dođu bez predrasuda da je matematika teška stvar koju je nemoguće savladati.
Program počinje od 04.08.2021. godine i održavat će se tokom čitavog mjeseca augusta 2021. godine.
Ovom prilikom se zahvaljujemo našim prijateljima iz Transportbetona d.o.o. Kiseljak što su prepoznali značaj obrazovanja kao i značaj pružanja jednakih šansi za svu djecu bez obzira kojoj društvenoj skupini pripadali.
Visoko.co.ba/Fondacija Muharem Berbić

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE