Pridružite se prvom speed dating događaju u Sarajevu

Šansa za usamljene da upoznaju osobu svog života

1122

Art kino Kriterion organizuje prvi speed dating događaj, na kojem imate priliku upoznati pravu osobu za sebe.

Speed dating je nastao krajem 1998. godine i to na Beverly Hillsu. Od 2000. napreduje i postaje sve poznatiji način upoznavanja među ljudima. Uglavnom se organizuje u kafićima ili klubovima gdje se muškarci i žene sastaju u određenom broju i tu se upoznaju.

Speed dating nije klasičan vid upoznavanja gdje vi i vaš partner sjedite i pričate do besvijesti. Upoznavanje počinje tako što se učesnicima podijele brojevi 1 i 2. Oni sjedaju za sto, a kada se nakon pet minuta oglasi zvono, osobe sa brojem 1 ostaju, a osobe sa brojem 2 prelaze za drugi sto.

Naravno, bitnu ulogu igra i fizički izgled, a na osnovu sumiranih utisaka se ili zainteresujete ili jednostavno prekrižite jednog/jednu od njih sa datog spiska.

Na kraju dajete organizatorima listu onih kojima želite da dostave vaše osnovne podatke i lične informacije kako bi stupili u kontakt sa vama. Ako se ispostavi da je neko od njih poželio sa vama stupiti u kontakt, Kriterion tim će se svakako potruditi da budete spojeni sa tom osobom.

Ukoliko želite učestvovati u ovom događaju koji će biti održan u subotu, 25. aprila, u 21 sat, organizatori ističu kako je potrebno da popunite formular.

Komentari

komentara