NaslovnicaLokalne TemePrezentacija ...

Prezentacija otvorenih javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih privredi i sektoru turizma

Trenutno je, za privrednike u Bosni i Hercegovini, ali i u Visokom, otvoreno pet javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Najznačajniji među njima je svakako javni poziv u oblasti turizma, a koji je namijenjen subjektima koji se bave izdavanjem smještaja, ugostiteljstvom, i razvojem turističke infrasturkture.

Želite li saznati o kojim je pozivima riječ? Želite li saznati na koji način trebate aplicirati i na koji način će Vaša aplikacija biti konkurentnija pri procesu selekcije?

Prijavite se na radionicu koja će se održati u petak 13.11.2020. godine, sa početkom u 19 sati, u Razvojnom centru Fondacije Muharem Berbić u Visokom.

Radionica je namijenjena privrednim subjektima, pojedincima koji posjeduju obrt, ugostiteljsku djelatnost ili smještajne kapacitete, ali i drugim zainteresovanim subjektima koji žele naučiti kako da njihova ideja dobije finansijsku podršku.

Voditelj radionice je Adnan Mević, osoba sa preko 12 godina iskustva u procesima izrade projektnih prijedloga, obezbjeđivanja donatorskih sredstava, realizacije projekata, ali i krajnjeg procesa izvještavanja prema donatoru.

Svoje prijave za radionicu možete izvršiti putem maila berina.kurt@fmb.foundation ili putem zvanične Facebook stranice Razvojnog centra Fondacije Muharem Berbić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.