NaslovnicaLokalne TemePreventivna p...

Preventivna proljetna deratizacija od 01. do 04.06.2021. godine

Obavještavamo građane Visokog da će se u periodu od 01.06.2021. godine do 04.06.2021. godine sprovesti preventivna proljetna sistematska deratizacija za objekte i javne površine iz nadležnosti Grada Visoko, a u skladu sa Naredbom Ministarstva zdravstva Ze-do kantona, broj 11-33-6901-1/21 od 12.05.2021. godine. Preventivnom sistematskom deratizacijom na području grada u skladu sa Naredbom će biti obuhvaćene javne zelene površine, registrovane deponije smeća, zgrada Gradske uprave sa pripadajućim ispostavama i vanjskim površinama te sve javne ustanove u nadležnosti grada. Deratizacija će se izvoditi sa antikoagulantnim rodenticidima druge i treće skupine otrova visokog učinka. Preventivnu proljetnu sistematsku deratizaciju će za Grad Visoko izvršiti firma „Sanacija 3d“ d.o.o. Sarajevo.

Visoko.co.ba/Gradska uprava

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.