NaslovnicaPromoPrevent Inter...

Prevent Interior d.o.o. Visoko: Oglas za prijem radnika

Prevent Interior d.o.o. Visoko raspisuje oglas za prijem proizvodnih radnika na poslovima tapaciranja, obrade materijala, stolarskim i poslovima pakovanja.

Mjesto rada: Visoko-Topuzovo Polje i/ili Goruša

*Više izvršilaca

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji posjeduju srednju stručnu spremu, prepoznatljivi su u svom okruženju kao organizirani, precizni i odgovornog pristupa radu da se prijave na naš oglas.

Ukoliko nemate radno iskustvo, ne brinite, naš iskusni tim mentora je tu da vam pruži adekvatnu obuku.

U našem radnom okruženju imat ćete priliku da radite na izazovnim projektima, za eminentne kupce u industriji namještaja, te da stičete nova znanja i iskustva.

Prijave možete dostaviti putem e-maila posao@prevent.ba, poštom na adresu Prevent Interior (Odjel za ljudske resurse), Topuzovo Polje bb 71300 Visoko sa naznakom ”Prijava za oglas u proizvodnji” ili lično na lokaciju kompanije svakim radnim danom od 10:00 do 12:00 sati kada ćete imati priliku da se detaljnije upoznate sa otvorenim pozicijama, procesom rada u kompaniji, načinom organizacije rada te uslovima rada.

Oglas ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja, do 07.07.2022.

Više informacija o našoj Kompaniji potražite na preventinterior.ba i o Prevent Grupaciji na www.preventgroup.ba

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.