NaslovnicaBiHPrivredaPresvlake za ...

Presvlake za novi Golf se šiju u BiH

Volkswagen Golf sedme generacije predstavljen je bh. javnosti u četvrtak u Sarajevu. Ovaj model doživio je svjetsku premijeru početkom septembra u Berlinu, a proizvodnja VW Golfa je krenula puno ranije. Prevent grupacija u Bosni i Hercegovini je ekskluzivni dobavljač presvlaka za ovaj model. Tekstilne presvlake se šiju u Goraždu gdje je Prevent otvorio nove proizvodne pogone u maju ove godine i sada ima preko 1000 zaposlenika. ASA grupacija u saradnji sa Preventom organizuje obilazak proizvodnih pogona u Goraždu gdje će se mediji upoznati sa procesom izrade presvlaka za prvu ugradnju u nove modele.

Medijima će se obratiti direktor Prevent Goražde Haris Rahman. Brend menadžer putničkog programa Volkswagena u BiH Ismir Omeragić biće dostupan medijima za dodatna pitanja.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.