Prestanite se više provaljivat i sramotiti Visoko

Trećerazredni pomoćnici, namještenici i državni službenici uhljebljeni na općinski budžet i koji platu primaju od našeg poreza nastavljaju sa javnim provaljivanjem i sramoćenjem Visokog.

Nakon pozivnice za Dan šehida koje su upućivane gostima i na kojima je umjesto petak pisalo “patak”, a zatim i onaj skandal sa pogrešno odštampanim brojem ubijenih u Srebrenici, najnovije ofiranje je postavljeno na ulazu u grad i džambo plakatima koji su formalno i pravno godinama prije rata bili u vlasništvu Vitexa i KTK, a koji je Općina uzela kao svoje mjesto za privatno i političko oglašavanje (ništa čudno nakon pokušaja da otmu cijelu zgradu KTK poznatiju kao Stara pošta u samom centru grada).

Trebalo bi u normalnim okolnostima da piše “Gradimo turističku infrastrukturu”, ali u očima općinskog “dizajnera” slogan je malo drugačiji i umjetnički sofisticiraniji pa piše “Gradimo turističku INFRASTRUKTU”.

Dobro je više, kući pa se provaljujte, ne u naše ime i od naših para!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.