Lokalne TemeKulturaPress konferencija povodom održavanja Dvadesete manifestacije “Dani Zaima Muzaferije”

Press konferencija povodom održavanja Dvadesete manifestacije “Dani Zaima Muzaferije”

U Umjetničkoj galeriji BiH održana je press konferencija povodom održavanja Dvadesete manifestacije “Dani Zaima Muzaferije” 2023.

Organizatori tradicionalne kulturne manifestacije “Dani Zaima Muzaferije”, koja se svake godine održava u Visokom u znak sjećanja na doajena bh. glumišta, predstavili su oficijelni program i plakat kojim se najavljuje jubilarno, 20. izdanje ove manifestacije.

Kao što je javnost već imala priliku saznati, ovogodišnja, 20. po redu, manifestacija “Dani Zaima Muzaferije” biće održana u Visokom od 22. novembra do 4. decembra.

Kompletan sadržaj ovogodišnje manifestacije “Dani Zaima Muzaferije”:

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE