NaslovnicaZDKSaopćenjaPremijerka Me...

Premijerka Mehmedić čestitala 20. mart – Dan Grada Zenice

Premijerka Zeničko-dobojskog kantona Amra Mehmedić uputila je čestitku povodom 20. marta – Dana Grada Zenice gradonačelniku Fuadu Kasumoviću, predsjedavajućem Gradskog vijeća Mirzi Husetiću, dobitnicima javnih priznanja i svim građankama i građanima Zenice.

-Grad Zenica je jedan od najvažnijih privrednih, sportskih i kulturnih centara Bosne i Hercegovine te najveća jedinica lokalne samouprave i grad-sjedište Zeničko-dobojskog kantona. Zenica je grad bogate prošlosti, uvažavanja i tolerancije, ali i velikog patriotskog srca, što je pokazala kada je našoj domovini i narodu bilo najteže.

Uvažavajući njen značaj i ulogu, Vlada Zeničko-dobojskog kantona je opredijeljena za građenje konstruktivnih, kvalitetnih i održivih odnosa sa Gradom Zenica.

Želimo u Gradu Zenici realizovati i podržavati razvojne projekte koji će doprinijeti stvaranju boljeg sveukupnog ambijenta za poboljšanje kvaliteta života svih stanovnika koji ovdje žive i privređuju.

Jer, sa snažnim gradovima i općinama jača cjelokupan Zeničko-dobojski kanton i Bosna i Hercegovina. Sretan vam Dan Grada! – navodi se u čestitki.

Press služba ZDK / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.