(VIDEO) Premijera filma “Heroj” o Afanu Habiboviću 18. februara u Visokom

U Visokom će 18. februara ove godine biti održana premijera dokumentarnog filma “Heroj”, filma koji je posvećen i govori o životu i borbi mladog Visočanina Afana Habibovića. Promocija filma će biti održana u Kulturnom centru Altindag i to u dva termina – od 18 i od 20 sati, a cijena ulaznice košta 8 KM i one će se moći kupiti u Kulturnom centru, zatim mini marketu Rosulje, kao i u caffe objektima Marley i Fragment. Film potpisuje Midhat Uzjerović.

“Unity“ Visoko, u koprodukciji sa „AlJazeera Balkans“, predstavlja vam trailer za dokumentarni film „Heroj“ koncipiran na životnoj priči Afana Habibovića.
Mladić herojskog duha koji se uspijeva izboriti sa tumorom na mozgu – neprijateljem od
kojeg obolijeva kao dječak sa 13 godina.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.