Lokalne TemePreliminarna lista za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa

Preliminarna lista za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa

Na osnovu raspisanog Konkursa za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa studija sa prebivalištem na području Grada Visoko za akademsku 2021./2022. godinu, iz Budžeta Grada Visoko, Služba za boračko-invalidsku zaštitu i društvene djelatnosti je izvršila bodovanje-rangiranje i objavila Preliminarnu listu prema broju ostvarenih bodova.

Rezultati bodovanja – rangiranja mogu se pogledati na oglasnoj ploči Grada Visoko i na web stranici Grada Visoko, počev od 04.08.2022. godine.

Kandidati koji smatraju da nisu realno bodovani i rangirani mogu podnijeti pisani prigovor u roku od 8 dana ( od dana objavljivanja Obavijesti ) Službi za boračko-invalidsku zaštitu i društvene djelatnosti, na protokol Grada Visoko, odnosno do 12.08.2022. godine.

PRELIMINARNA LISTA


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE